Salah el-Karib, de 34 anys, detingut a Ripoll (EFE)

El propietari del locutori de Ripoll, Salah el-Karib, en llibertat amb mesures

El jutge ha decretat mesures cautelars: El-Karib haurà de comparèixer cada dilluns davant del jutge, fixar un domicili i entregar el passaport, ja que se li prohibeix sortir de l'estat
Redacció Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu ha decretat llibertat provisional per a Salah el-Karib, el propietari del locutori de Ripoll detingut en el marc de les investigacions dels atemptats a la Rambla de Barcelona i Cambrils. El jutge, però, ha decretat mesures cautelars.

El-Karib haurà de comparèixer cada dilluns davant del jutge, fixar un domicili i entregar el passaport, ja que se li prohibeix sortir de l'estat.

Andreu ha decidit deixar-lo en llibertat provisional després d'haver-li prorrogat la detenció 72 hores més fins que s'aclarís la seva participació en els fets amb la pràctica de més diligències. Ara, el magistrat argumenta que no hi ha indicis prou sòlids per dictar presó provisional.

En la primera resolució es recollia que Salah el-Karib, de 34 anys, hauria comprat bitllets d'avió per viatjar al Marroc per a Driss Oukabir i també per a l'imam, Abdelbaki es-Satty. Segons ha declarat en seu judicial, va comprar els vols a petició del germà petit de Driss, Moussa Oukabir (mort a Cambrils), que no tenia targeta de crèdit per pagar-los. Ha dit que, poc després, Moussa li va retornar els diners.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut