La 20a edició del Primavera Sound es farà el juny del 2021 (Foto: Toni Rosado)

El Primavera Sound ajorna l'edició d'aquest any fins al 2021

L'organització del festival diu que les entrades es podran reemborsar o mantenir
Irene Vaqué Reig Actualitzat
TEMA:
Primavera Sound

La crisi sanitària de la Covid-19 ha obligat a ajornar fins a l'any que ve la 20a edició del Primavera Sound. L'organització ha anunciat aquest dilluns que es posposa fins al juny del 2021 l'edició prevista per a aquest any i qualifiquen la suspensió com "la decisió més difícil de la història" del festival. 

El pròxim Primavera Sound està previst ara entre el 2 i el 6 de juny del 2021. Des del certamen, un dels més destacats que acull la capital catalana, remarquen que s'han vist forçats a moure l'esdeveniment per garantir la salut de tothom: 

"Estem desolats i sentim enormement els inconvenients causats, però la salut i el benestar del nostre públic i de totes les persones involucrades en el festival ha estat i segueix sent la nostra absoluta prioritat." 

 

El públic amb les mans alçades en un concert del Primavera Sound 2019 (ACN/Mar Vila)

 

Els organitzadors indiquen que les entrades que ja s'hagin comprat seran vàlides per a la pròxima edició "i inclouran beneficis especials" o bé se'n podrà demanar el reemborsament a partir del 3 de juny.

En aquesta mateixa data es donarà a conèixer un cartell "que seguirà celebrant el 20è aniversari del festival".


La trobada professional vinculada al festival, PrimaveraPro, es manté amb una edició digital, al juliol.

 

La setmana passada, el govern espanyol va mantenir la incertesa sobre els festivals d'estiu. El Ministeri de Cultura va advertir que calia ser prudents que i només podia instar a "esperar" per seguir l'evolució de la pandèmia. 

El cartell de l'edició, que s'havia programat primer entre el 3 i el 7 de juny i ja es va ajornar fins a l'agost, es va anunciar amb mig dia d'antelació i per sorpresa després que el grup nord-americà Pavement va revelar-lo, per error, unes hores abans del que es preveia. Massive Attack, Lana del Rey, Beck, The National i Iggy Pop sobresortien en un cartell amb més de 200 artistes i grups de 35 països.

En l'edició del 2019, el Primavera Sound va batre el seu rècord d'assistència, amb 220.000 persones.

 

 

ARXIVAT A:
Música Coronavirus Primavera Sound Cultura
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut