El Pirineu fregarà el 100% d'ocupació durant aquest Cap d'Any

Durant les festes nadalenques és l'època que es genera més volum de negoci a les estacions d'esquí i el turisme de muntanya. Durant aquest Cap d'Any s'espera que l'ocupació turística al Pirineu sigui de més d'un 90%, gràcies a l'última onada de fred. Els hotelers coincideixen que cada cop les reserves es fan més a última hora i que les estades són més curtes.
Actualitzat
En aquesta època de festes, quan es genera més negoci a les comarques de muntanya, els hotelers del Pirineu preveuen una ocupació per aquest cap de setmana de gairebé un 100%. I és que la neu continua sent un dels principals atractius de les festes nadalenques i, com cada any, després de Nadal han anat arribant els clients.

A la Cerdanya, tot i que enguany la neu és poca i de canó, aquesta és la setmana més forta amb una ocupació del 100%. La tendència, però, és fer cada cop estades més curtes per culpa de la crisi. Segons les estacions de la comarca, tenen una mitjana de 6.000 esquiadors al dia i, malgrat que aquest any els dies més destacats cauen en cap de setmana, per Cap d'Any preveuen tenir les instal·lacions al cent per cent.

Al Pallars, la temperatura agradable i el bon estat de la neu atrau també molts visitants a les estacions d'esquí, que esperen vendre un total de 200.000 forfets durant totes les festes de Nadal. Els restaurants ja preparen els banquets de la nit de Cap d'Any i els hotels estan a punt per al cap de setmana més fort, amb una ocupació prevista del 90%, tot i que els seus responsables asseguren que cada vegada les reserves es fan més a última hora.
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut