El Mallorca s'imposa al Sevilla i s'enganxa a la lluita per la permanència (2-1)

El Mallorca ha derrotat el Sevilla a l'Iberostar Estadi per 2 a 1 amb dos gols d'Alejandro Alfaro i ha encadenat dues victòries consecutives que el manté amb vida en la lluita per la permanència. I en l'altre partit avançat de la jornada, el Valladolid i el Màlaga s'han repartit els punts al Nuevo Zorrilla (1-1). L'argentí Demichelis ha avançat els de Pellegrini al minut 8. I els castellans han empatat abans del descans amb un gol del seu davanter Manucho.

Valladolid, 1 - Màlaga, 1

El Valladolid i el Màlaga s'han repartit els punts al Nuevo Zorrilla (1-1). L'argentí Demichelis ha avançat els de Pellegrini al minut 8. I els castellans han empatat abans del descans amb un gol del davanter Manucho. L'equip de Djukic no ha sabut aprofitar les clares ocasions que ha tingut en la segona meitat, davant d'un Màlaga que ha reservat molts titulars pensant en el duel de tornada de la Champions amb l'Oporto. Al final, empat just que deixa el Valladolid a la zona tranquil·la de la taula i permet al Màlaga mantenir-se a la quarta posició en zona de Lliga de Campions.

Mallorca, 2 - Sevilla, 1

El Mallorca ha passat en dues jornades d'estar enfonsat a somiar amb la permanència. El conjunt de Gregorio Manzano ha derrotat el Sevilla a l'Iberostar Estadi i ha encadenat dues victòries consecutives que el mantenen amb vida. Dos gols de l'exsevillista Alejandro Alfaro han donat un triomf molt valuós al conjunt balear i han fet estèril la diana de Negredo, que havia fet l'empat a un a l'inici de la represa. Amb aquesta victòria, el Mallorca suma 24 punts i se situa de forma provisional a només un del Saragossa, l'equip que ara mateix marca la permanència.