El Girona supera amb comoditat el Tenerife (2-0) i firma el millor inici de la seva història a Segona

El Girona continua en ratxa en l'inici de la Lliga Adelante i suma la tercera victòria en tres partits. En un duel vibrant, els de Pablo Machín han superat el Tenerife amb gols de Sandaza i Felipe, de penal

El Girona continua en ratxa en l'inici de la Lliga Adelante i suma la tercera victòria en tres partits. En un duel vibrant, els de Pablo Machín han superat el Tenerife amb gols de Sandaza i Felipe, de penal. El partit ha començat amb un ritme molt alt, i tots dos equips han arribat molt aviat a la porteria contrària. El porter canari, Jacobo, ha fet una triple parada increïble després de les rematades de Jaima Mata, Felipe Sanchón i Sandaza, mentre que els homes d'Álvaro Cervera han portat perill a l'àrea gironina gràcies a les accions de Guarrotxena. En el minut 27, Sandaza, en una acció d'oportunisme, ha recollit una pilota morta dins de l'àrea per afusellar Jacobo i fer l'1 a 0. Després del gol, cap dels dos equips han renunciat a l'atac. El Girona hauria pogut fer el segon amb una passada a l'espai que Juncà no ha pogut controlar i amb un xut de Felipe des de la frontal.

En la segona part, els gironins han continuat dominant el joc, encara que el Tenerife ha estat a punt d'aprofitar una badada de Ramalho i Isaac Becerra. Lejeune ha tret sota pals la rematada d'Uli Dávila. En el minut 66 ha arribat el gol de la tranquil·litat. El defensa Carlos Ruiz ha refusat amb la mà una rematada de Jaime Mata. L'àrbitre ha assenyalat penal i ha expulsat Ruiz. Felipe l'ha transformat amb un xut ajustat al pal esquerre de Jacobo.

Amb tot a favor, el Girona hauria pogut ampliar el marcador, però Jaime Mata no ha tingut punteria i ha estavellat la pilota al travesser. És el millor inici de Lliga dels gironins a la Segona Divisió. La setmana que ve, l'equip visitarà El Molinón.