L'actuació de Sting va reobrir la sala Bataclan un any després dels atemptats de París (EFE)

El concert íntegre de Sting que va reobrir la sala Bataclan, a iCat.cat

El canal web ofereix el vídeo de l'actuació d'una hora i mitja que el cantant britànic va fer a París en la reobertura del local un any després dels atemptats
Actualitzat

El concert que Sting va fer dissabte a la sala Bataclan de París es pot recuperar al web d'iCat.cat. És l'actuació que va servir per reobrir la sala després dels atemptats de fa un any a la capital francesa. 
 
El web del canal musical ofereix un vídeo d'una hora i mitja de durada amb l'actuació íntegra que el cantant britànic hi va fer per commemorar el primer aniversari de l'atac a la sala, que va causar la mort de 90 persones.

"Aquesta nit hem de fer dues coses: recordar els que van perdre la vida i celebrar la música en aquest indret històric", va afirmar Sting a l'inici del concert. Després d'un minut de silenci, el cantant va començar amb "Fragile" per barrejar, després, títols del seu nou treball, "57th  & 9th", amb clàssics de la seva trajectòria en solitari i amb The Police, com "Every breath you take".

La recaptació d'aquest concert es destinarà a Life for Paris i 13 Novembre: Fraternité verité, dues associacions que representen les víctimes.

Per cert, Sting dilluns va anunciar la data del seu pròxim concert a casa nostra: el 21 de març de l'any vinent al Sant Jordi Club de Barcelona. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut