Vistà àeria del Club de Polo Barcelona (RCPOLO)

El Club de Polo de Barcelona tanca el casal per un brot de Covid entre el personal

Almenys dos monitors de pàdel i un de casal haurien donat positiu en el test
Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Nou brot de coronavirus a Catalunya, aquest cop a Barcelona. El Reial Club de Polo de Barcelona s'ha vist obligat a cancel·lar el casal d'estiu després que s'ha confirmat que almenys tres dels seus treballadors han donat positiu de coronavirus, segons ha avançat Tot Barcelona i ha confirmat el Departament de Salut.

Es tracta de dos monitors de pàdel i un del casal dels més petits, que han donat positiu; són asimptomàtics. Hi podria haver més casos, a l'espera dels resultats de les proves PCR que s'han fet als 80 monitors del casal.

Tot i que es prenien mesures de seguretat, la decisió de cancel·lar totes les activitats infantils i tancar el casal ha estat immediata i ha afectat més de 300 nens i nenes. D'aquests, 20 han de passar la quarantena perquè anaven als grups dels 3 monitors positius.
 

Dotze casos al Club de Polo

Els tests als treballadors es van fer després que un cuiner donés positiu de Covid-19 fa uns dies. Arran d'aquest cas, es van fer proves a la resta de treballadors de cuina i restaurant, una cinquantena, i 8 més van donar positiu. Amb els tres d'avui, ja són 12 casos positius en total al Club de Polo.

Tot plegat va obligar a tancar el cap de setmana els dos restaurants de les instal·lacions i el bar de la piscina.

Fruit del brot a la cuina, tot el personal del centre es va fer les proves PCR i ara estan pendents de resultats.

ARXIVAT A:
Coronavirus Salut Desescalada
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut