El Casademont guanya el Barça, el DKV guanya el Múrcia i el Ricoh perd a Madrid

Els gironins han superat els blaugrana per 89-83 a Fontajau, la Penya ha vençut el Polaris World per 79-75 i els del Bages han cedit a la pista del Reial Madrid per 78-73. El derbi català de la jornada ha estat d'allò més emocionant i s'ha decidit en l'últim quart. La defensa del Barça no ha funcionat al nivell habitual i Panko (21 punts i 5 rebots), Myers (19 punts) i Thomas (16 punts i 5 rebots) han format un triangle ofensiu imparable. El Casademont s'assegura matemàticament la permanència i l'equip de Pesic es complica acabar la fase regular en segona posició.
Un mal primer quart ha sentenciat el Ricoh Manresa a Madrid. Els blancs han dominat el primer parcial per 23-14 i després han sabut administrar el seu avantatge. Els de Ricard Casas han escurçat diferències, però no han aconseguit mai capgirar el marcador. La parella americana de l'equip del Bages, John Brown (22 punts i 6 rebots) i Harper Williams (18 punts i 11 rebots), ha estat massa sola en la faceta ofensiva. A l'Olímpic de Badalona, el DKV Joventut ha suat de valent per superar el ja descendit Polaris World de Múrcia. Els verd-i-negres han entrat a l'últim minut de partit per sota en el marcador, però en aquesta ocasió han sortit victoriosos d'un final igualat. El francès Alain Digbeu (21 punts i 5 rebots) ha estat el millor jugador dels d'Aíto García Reneses. El pivot nord-americà dels visitants Antonio Reynolds-Dean (22 punts i 8 rebots) ha estat el màxim anotador del partit.