El Barça té un peu a la Superlliga femenina després de derrotar l'Oiartzun (2-0)

El FC Barcelona ja té un peu a la Superlliga, la màxima categoria del futbol femení. Les blaugrana han guanyat l'equip basc de l'Oiartzun de Sant Sebastià per 2 a 0, en el partit d'anada dels "play-off" d'ascens. Laia i Simona han estat les golejadores de l'equip blaugrana. Una bona renda, tenint en compte que aquesta temporada cap equip ha pogut guanyar al camp de l'equip donostiarra.
En el primer partit de "play-off" d'ascens a la Superlliga femenina, ha estat el FC Barcelona l'equip que hi ha posat el joc i els gols davant de l'Oiartzun de Sant Sebastià. Tots dos equips han estat campions dels seus grups de la Lliga i el Barça, a més, ha estat màxim golejador amb 101 gols a favor i només 17 en contra. Potser el futbol femení no té la mateixa intensitat que el masculí, però, tot i això, les jugadores ho donen tot en el terreny de joc. En la primera part ha estat el Barça el que ha assetjat la porteria basca, però un xut de Naiara ha acabat anant al pal de la porteria catalana. Ja en la segona part, només hi ha hagut un parell de jugades perilloses de l'Oiartzun, mentre que ha estat el Barça el conjunt que, en el minut 16, ha fet el primer gol, obra de Laia. I, per arrodonir el resultat, ja en el minut 38 ha arribat el segon gol de l'equip català, marcat per l'única jugadora estrangera que té el club, la romanesa Simona. Diumenge que ve, al camp d'Ugaldetxo, es jugarà la tornada dels "play-off" per a l'ascens a la màxima categoria del futbol femení.