Un grup de veïns de Castelló conversen en el lloc on aquesta matinada dues nenes han estat assassinades suposadament pel seu pare (EFE)

Dues nenes de 4 i 6 anys, assassinades a Castelló pel seu pare, que s'ha suïcidat

Redacció Actualitzat
TEMA:
Policial

Dues nenes de 4 i 6 anys han han estat assassinades aquesta matinada, a ganivetades, a Castelló de la Plana, a la Plana Alta.

Fonts de la investigació han explicat a l'agència EFE que el suposat assassí seria el pare de les dues víctimes, un home de 48 anys, que després s'hauria suïcidat llançant-se per la finestra des d'un sisè pis.

Els fets han passat cap a les 5.30 al carrer Riu Adra de Castelló, al pis de l'home.

La mare de les nenes, que vivia en un altre domicili, ha estat traslladada a un centre hospitalari per rebre atenció psicològica.

 

La policia ha rebut un avís segons el qual un home s'havia llançat per la finestra. Després de trobar-lo mort al carrer, han pujat fins al pis, on han trobat les dues nenes mortes.

Es dona la circumstància que el suposat assassí havia arribat a tenir dues causes obertes en el jutjat de violència contra la dona, per amenaces i per maltractaments a la seva exparella, la mare de les nenes.

Les dues causes, però, van ser arxivades al gener i al febrer, respectivament, a petició de la fiscalia i de la mateixa víctima, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

 

Amb aquest dobre crim d'avui, almenys 3 nens han estat víctimes de la violència de gènere aquest 2018, assassinats pels seus pares. I la policia investiga les circumstàncies de la mort de dos germans de 3 i 5 anys que el juliol van ser trobats morts a Santa Cruz de Tenerife juntament amb els seus pares.

Des del 2013, almenys 25 nens han mort a Espanya víctimes de la violència de gènere.

 

Aquest migdia, desenes de persones s'han concentrat a la porta de l'Ajuntament de Castelló per fer tres minuts de silenci en record de les nenes assassinades i per rebutjar la seva mort.

L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol.

 

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut