Punt quilomètric de l'AP-7 en què ha mort un motorista de Lleida (Google Maps)

Dos motoristes morts en dos accidents a Ulldecona i a les Franqueses de Vallès

Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Dues persones han mort en dos accidents aquest divendres a la nit. Les dues víctimes són motoristes i han mort en pocs minuts de diferència a  Ulldecona, al Montsià, i a les Franqueses de Vallès, al Vallès Oriental.

El primer accident ha passat cap a les onze de la nit de divendres a l'autopista AP-7, al quilòmetre 340, a Ulldecona. La moto i un cotxe han xocat en plena autopista per causes que encara s'estan investigant.

El motorista, un veí de Lleida de 46 anys, ha mort en l'accident. Fins als llocs dels fets, s'hi han desplaçat set patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El xoc ha obligat a fer talls a la via i la circulació no ha quedat normalitzada fins a dos quarts de dues la matinada.

Pocs minuts després, a les 23.20  hi ha hagut un segon accident a les Franqueses. Ha passat al quilòmetre 34 de la carretera N-152z. Un veí de les Garrigues de 42 anys ha mort quan la moto que conduïa ha sortit de la via. La policia investiga les causes de l'accident.

Fins al lloc s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos, dues dotacions dels bombers i dues més del SEM.

Amb aquestes dues víctimes mortals, ja són 52 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ARXIVAT A:
Trànsit
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut