El pres fugit de Cantàbria, en la imatge difosa per la policia

Detingut al Senegal el pres fugit de Cantàbria condemnat per violació i assassinat

Actualitzat
TEMA:
Policia Nacional

Guillermo Fernández Bueno, el pres condemnat per violació i assassinat que es va fugar d'una presó de Cantàbria, ha estat detingut a la frontera entre el Senegal i Gàmbia aquest dilluns. La detenció l'han feta agents de la Policia Nacional amb la col·laboració de les forces de seguretat senegaleses.

Aquest diumenge es va detectar l'entrada del sospitós al Senegal des de Mauritània, a través d'un pas no autoritzat. El pres duia un passaport fals i per confirmar que era ell n'han necessitat les empremtes dactilars. La policia ha confirmat a través de les xarxes la detenció de Fernández Bueno:


L'home, que viatjava acompanyat de la seva parella, va sortir de la presó del Dueso, a Santoña, el 15 de juliol, per a un permís penitenciari de set dies. Havia de tornar fa una setmana, però no ho va fer. Des d'aleshores, els cossos de seguretat han demanat col·laboració per localitzar-lo.

El pres és un veí de Santander de 41 anys condemnat a 26 anys i sis mesos de presó per violar i assassinar en una cafeteria de Vitòria una treballadora de la neteja l'any 2000.

Complia una condemna de nou anys de presó per una altra agressió sexual comesa un mes abans de l'assassinat. Tot i que ja ha passat 14 anys entre reixes, encara n'hi queden, almenys, 8.

ARXIVAT A:
Policia Nacional Agressió sexual
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut