Els Mossos han obert diligències de l'accident, però s'investiga com a delicte

Detingut a Palafrugell un fugitiu condemnat per agressions sexuals a la filla de 7 anys

Fa quatre anys va fugir de la justícia i finalment ha estat capturat gràcies a una operació conjunta entre Mossos i la policia espanyola
Redacció Actualitzat

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la policia espanyola han detingut aquest matí a Palafrugell un home de 63 anys que es trobava fugit de la justícia des de l'any 2014, quan va ser condemnat en sentència ferma per l'Audiència Provincial de Barcelona a 15 anys de presó per agressions sexuals continuades a la seva filla de 7 anys.

L'home havia treballat al Servei Mèdic de la Direcció General de Policia del Departament d'Interior.

La seva fotografia va estar durant un temps al portal de fugitius més buscats de l'Europol.

Arran de la seva fugida es va crear un equip conjunt d'Investigació entre els dos cossos policials que durant quatre anys ha mantingut obertes les investigacions per localitzar-lo.

Des d'aleshores, aquest equip conjunt ha treballat amb diverses línies d'investigació, entre les quals hi havia la possibilitat que l'home estigués residint en un país estranger, principalment de Centreamèrica o l'Amèrica del Sud.

Fa dos anys van tenir informacions que el situaven a Catalunya, i aquest matí l'han detingut al domicili d'un familiar on vivia i d'on sortia molt poques vegades. Quan ho feia, però, es camuflava amb ulleres, barba, bufanda i gorra.

S'espera que en les pròximes hores, l'home, que és a la comissaria de la Bisbal, passi a disposició del jutge en aquesta ciutat. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut