Detinguda per colpejar dos vigilants de seguretat del metro amb la porra d'un d'ells

La dona ha quedat en llibertat provisional per uns fets que han passat a l'andana de l'estació de la línia 2 de Pep Ventura, a Badalona
Actualitzat
TEMA:
Metro

Una dona ha estat detinguda aquest diumenge per un delicte de lesions per colpejar repetidament dos vigilants de seguretat del metro de Barcelona.

Els fets han passat aquest diumenge a les vuit del matí a l'andana de l'estació de la línia 2 de Pep Ventura, quan quatre persones en estat ebri han aturat el servei perquè no se'ls escapés el comboi, segons fonts sindicals.

Els vigilants els han retingut, un ha mostrat resistència i els altres dos implicats han fugit. Quan estaven intentant reduir el seu company, la dona ha agafat la porra d'un dels vigilants i els ha colpejat, i un d'ells ha tingut ferides al cap que han requerit sutura.

La dona ha acabat reduïda per un dels vigilants i detinguda. Després de passar a disposició judicial, aquest dilluns, el jutjat de guàrdia de Badalona n'ha acordat la llibertat provisional, a disposició del jutjat sempre que sigui requerida. Té una causa oberta per delicte de lesions.

Fonts d'ADN Sindical reclamen considerar els vigilants com a autoritat per frenar aquestes agressions.

ARXIVAT A:
Mobilitat Seguretat Metro
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut