Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Detenen un home per saquejar 35 contenidors de roba de segona mà a Solsona

L'acusat ha passat a disposició judicial i està acusat de 9 delictes de robatori amb força i 26 delictes de furt
Redacció/agències
TEMA:
Policial

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 56 anys a Solsona acusat de robar el contingut de contenidors de roba de segona mà. La detenció culmina una investigació oberta a principis de març, quan l'empresa propietària dels contenidors va detectar que estaven patint sostraccions de material.

Els Mossos van descobrir que el sospitós es desplaçava amb un vehicle petit amb un adhesiu "molt característic". Així, la nit de l'11 al 12 d'abril, es va posar en marxa un dispositiu per localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

Durant la cerca del lladre, els agents van detectar com s'aproximava un vehicle, amb aquest adhesiu particular, a un dels contenidors de roba de segona mà, situat a la carretera de Manresa a Solsona. El conductor va baixar del vehicle i va forçar el contenidor de roba, moment en el qual els agents van intervenir per detenir-lo.

Al cap de dos dies, l'home va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Solsona i està acusat de nou robatoris amb força i 26 furts per aquests fets.

 

 

ARXIVAT A:
Policial
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut