A la plantació hi havia 365 plantes de marihuana i 1,3 quilos de cabdells (Mossos d'Esquadra)

Desmantellada una plantació de marihuana en un habitatge d'Ullastrell

La plantació estava preparada per generar dotze quilos de marihuana cada tres mesos
Redacció Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana en un habitatge d'Ullastrell, al Vallès Occidental, preparada per generar dotze quilos de marihuana cada tres mesos.

Els Mossos van començar la investigació a començaments d'agost, alertats per l'olor de marihuana que se sentia i pel soroll constant de ventiladors o compressors d'aire condicionat.

Davant d'aquests indicis, van comprovar amb la companyia elèctrica que el comptador del domicili estava manipulat per no pagar l'elevat cost que implica mantenir en marxa, dia i nit, una instal·lació d'aquestes característiques.

Finalment, el 16 d'agost van entrar a la vivenda i van detenir les dues persones que hi van trobar, dos veïns d'Ullastrell, de 26 i 30 anys.

A l'interior del domicili, hi havia 365 plantes de marihuana i 1,3 quilos de cabdells de marihuana en procés d'assecatge. Segons els Mossos, el valor de la marihuana decomissada seria de 31.800 euros al mercat il·legal.

També van denunciar els detinguts per un delicte de defraudació de fluid elèctric, valorat per la companyia subministradora en uns 19.000 euros.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 18 d'agost i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut