Dani Pedrosa aconsegueix la "pole" i es converteix en el favorit per vèncer a Le Mans

Dani Pedrosa viu el seu millor moment de la temporada i aquest dissabte ho ha demostrat amb la seva desena "pole" en la categoria reina. El pilot català sortirà des de la primera línia del traçat de Le Mans després de completar una qualificació de manera excel·lent i superar Colin Edwards en l'últim minut. D'aquesta manera el d'Honda es converteix en el principal favorit per endur-se el triomf. Jorge Lorenzo, per la seva part, ha patit moltíssim al llarg de tota la sessió, però malgrat que ha tingut diversos ensurts ha aconseguit una més que meritòria cinquena plaça.
Actualitzat

Dani Pedrosa ha donat a Honda la primera "pole" de la temporada després de marcar el millor temps en la sessió de qualificació del gran premi de França. El català ha arrabassat el primer lloc a Collin Edwards en l'últim minut en completar una volta estratosfèrica i polvoritzar el registre del texà, el millor fins al moment.

Malgrat no tenir encara les millores al motor de la seva Honda, Pedrosa ha afinat en la posada a punt i es confirma com el gran favorit per aconseguir la victòria. El de Castellar espera ara que la seva desena "pole" en la categoria reina li serveixi per consolidar-se en el lideratge provisional del Mundial.

Darrere de Pedrosa s'han classificat Edwards, Stoner, Rossi i Lorenzo. El mallorquí ha estat cinquè després d'un matí duríssim en què ha tingut diverses sortides de pista i a punt ha estat de caure de nou en la qualificació. Afortunadament, el de Yamaha, tot i estar molt insegur, no ha lamentat cap ensurt seriós i sortirà cinquè.

Domini espanyol en 125 cc

En les altres dues cilindrades el domini ha estat clarament espanyol. En el quart de litre, Alex Debón ha reaparegut amb el millor temps i sortirà des de la primera línia per buscar un triomf que serà car. Álvaro Bautista, Simoncelli,  Luthi i Pasini també tenen les seves opcions.

En els 125, Sergio Gadea té l'oportunitat de repetir el triomf aconseguit a Bahrein gràcies a la "pole" obtinguda aquest dissabte. Bradley Smith, Stefan Bradl i Simone Corsi lluitaran amb ell pel triomf. Nico Terol sortirà des de la setena posició, Rabet des de la novena, Espargaró des de la desena i Joan Olivé, que no ha tingut una bona sessió, des de l'onzena.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut