Castro autoritza la venda del palauet de Pedralbes si Urdangarin i la Infanta paguen 2,3 milions d'euros

El pagament seria per cancel·lar l'embargament que hi ha sobre la meitat de l'edifici corresponent a Urdangarin.
Actualitzat

El jutge del "cas Nóos", José Castro, ha autoritzat Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin a vendre el Palauet de Pedralbes. Prèviament, però, la infanta i Urdangarin hauran de satisfer 2,3 milions d'euros per cancel·lar l'embargament que hi ha sobre la meitat de l'edifici corresponent a Urdangarin.

 El jutge instructor ha acceptat les condicions que van plantejar la germana del rei i el seu marit per vendre el seu palauet a la urbanització de Pedralbes, fet que requereix la seva autorització perquè la meitat de la propietat estava embargada per la primera fiança imposada a Urdangarin.

La Infanta i Urdangarin havien demanat poder vendre la propietat, per la qual diuen que han rebut una oferta de compra per 6,5 milions d'euros, lluny de les pretensions inicials de 10 milions.

Castro ha dictat una interlocutòria en què aixeca l'embargament que hi ha sobre l'habitatge perquè l'operació pugui materialitzar-se, sempre que els ducs assumeixin formalment la condició de consignar al jutjat els 2,3 milions que obtindran després de cancel·lar la hipoteca pendent i abonar despeses de la compravenda i deutes fiscals.

Sobre els ducs de Palma, que seran jutjats per diversos delictes en el cas Nóos, pesen fiances de responsabilitat civil de 13,6 milions d'euros, en el cas d'Urdangarin, i de 2,7 milions d'euros en el de la infanta Cristina. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut