Carles Puyol demana el suport de l'afició per derrotar el Madrid en la final de la Copa del Rei

Carles Puyol ha demanat el suport de l'afició per derrotar el Reial Madrid en la final de la Copa del Rei d'aquest dimecres a Mestalla. El capità del Barça ha defensat el seu company Leo Messi i l'entrenador Gerardo Martino de les crítiques que estan rebent pels mals resultats de l'equip.
Actualitzat

En la roda de premsa posterior a l'entrenament d'aquest dilluns al matí, Carles Puyol ha reconegut que "és un cop dur quedar eliminats de la Champions. El següent partit sempre és complicat i no van sortir bé les coses". L'equip, però, s'ha conjurat de cara a la final de Copa del Rei d'aquest dimecres. "Nosaltres ho donarem tot per guanyar aquesta final, i si anem tots junts serà més fàcil", ha dit el capità demanant el suport de l'afició. El partit de dimecres contra el Reial Madrid serà important més enllà de guanyar el títol en joc, que "treure un bon resultat i guanyar la Copa segur que canviarà les coses, i ens donarà molta confiança de cara als últims 5 partits". De fet, Puyol ha reconegut que "la Lliga encara no la donem per perduda".

Sobre les crítiques que rep Leo Messi  pel seu rendiment en els últims partits, el central ha dit que dubtar de l'argentí "li sembla brutal. Mai podem descartar el Leo. De vegades li surten les coses i d'altres no. Si l'altre dia hagués marcat el gol de falta o alguna de les rematades de cap que va tenir, estaríem parlant d'una altra cosa". Puyol també ha volgut treure responsabilitat al seu entrenador, Gerardo Martino, sobre els últims resultats del Barça: "Som un equip i la culpa és de tots. Resulta més fàcil atacar l'entrenador que 25 jugadors, però dins l'equip som conscients que això ho hem de treure endavant entre tots".

Amb els problemes de lesions de centrals que té el F. C. Barcelona per aquest dimecres, Puyol ha assegurat que està "treballant per arribat com també ho estan fent Marc Barta i Gerard Piqué. Tots els jugadors volen jugar aquests partits, i estem donat-ho tot per arribar-hi". Davant la sanció de la FIFA que podria deixar el Barça sense fitxar aquest estiu, i preguntat per la seva possible continuïtat, el veterà del club ha respost que "només em quedaria si pogués ajudar. Ara mateix estic lluitant per ajudar l'equip, però crec que el club ja ha presentat les seves al·legacions i espero que se solucioni. La meva idea segueix sent la mateixa. Jo vull estar al meu nivell per ajudar l'equip, i això m'està costant molt. Un altre any així seria molt dur i no vull passar-lo".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut