Diana Quer és la jove madrilenya de 18 anys desapareguda a la Corunya

Busquen una noia madrilenya desapareguda fa una setmana a la Corunya

Diana Quer, de 18 anys, va ser vista per última vegada la matinada de dilluns, quan tornava sola a casa després de passar la nit a les festes del poble
Redacció Actualitzat

Continua sense trobar-se cap indici de la noia madrilenya que fa 7 dies va desaparèixer al municipi gallec d'A Pobra do Caramiñal, a la Corunya. Diana Quer, de 18 anys, va ser vista per última vegada la matinada de dilluns, quan tornava sola a casa després de passar la nit a les festes del poble. La jove va enviar un whatsapp a un amic en què li deia que hi havia un home que la cridava.

Els equips de recerca tornen a pentinar aquest dilluns tota la zona al voltant d'on la família de la noia té la casa d'estiueig. Tot i això, la recerca s'ha ampliat fora de la comunitat perquè, segons la delegació del govern, la Diana podria haver sortit de Galícia. Els seus familiars neguen una absència voluntària i estan segurs que "està retinguda per algú". La família ha informat que a la casa d'estiueig han localitzat el DNI de la jove i que la noia no portava targetes de crèdit en el moment de la desaparició. La Guàrdia Civil manté obertes totes les vies d'investigació.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut