Billie Eilish, amb 18 anys, és una estrella del pop alternatiu

Billie Eilish, amb 18 anys, l'artista més jove que fa la cançó de James Bond

L'ha escrit amb el seu germà Finneas O'Connell, per a la nova pel·lícula de l'agent secret, "No time to die", que s'estrenarà a l'abril
Actualitzat
TEMA:
Música

L'artista adolescent nord-americana de 18 anys Billie Eilish serà l'encarregada de crear i interpretar el tema central del nou film de James Bond, "No time to die".

La cantant i autora revelació ho ha confirmat en el seu compte de Twitter: "És un honor enorme -ha dit- haver estat triada per escriure i interpretar el tema principal del pròxim James Bond."

 

Eilish es converteix en l'artista més jove de la història que escriu i interpreta el tema de James Bond, seguint els passos d'altres artistes com Adele, Madonna o Paul McCartney.

Billie Eilish enregistrarà el tema de la pel·lícula que ha escrit amb el seu germà Finneas O'Connell. El títol de la cançó encara no s'ha fet públic.

L'estrella del pop alternatiu Billie Eilish ha despuntat aquest 2019 amb èxits com "Bad guy" i ha estat nominada a 6 premis Grammy, que es lliuraran a finals d'aquest mes, inclòs l'àlbum de l'any i millor artista nou.

 

James Bond arriba a l'abril

"No time to die", que es pot traduir com "no és hora de morir" o "no hi ha temps per morir", és el vint-i-cinquè film de la saga James Bond que s'estrenarà el mes d'abril. Daniel Craig interpretarà per cinquena i última vegada, això sembla, l'agent secret amb llicència per matar.

El compositor Hans Zimmer és l'encarregat de la banda sonora del film. Guanyador d'un Oscar, un Globus d'Or i dos Grammys per la música de "El rei lleó", ha estat nominat als Oscars i als Globus d'Or en 10 ocasions per bandes sonores com "Gladiator", i és l'autor de la música de sagues com "Batman" o "Pirates del Carib".

 

ARXIVAT A:
Música Cinema
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut