Arrimadas: "És molt greu. El ministeri no és propietat ni de Fernández Díaz ni del PP"

Redacció Actualitzat

La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, ha dit que si les gravacions entre Fernández Díaz i De Alfonso són certes demanaran formalment la dimissió del ministre de l'Interior i que, igualment, són partidaris de cessar el director de l'Oficina Antifrau:

"És molt greu el que ha passat. El ministeri no és propietat ni de Fernández Díaz ni del PP. Utilitzar els instruments de l'Estat per a aquesta guerra bruta contra altres partits polítics em sembla intolerable."

Ha explicat que al seu partit li hauria agradat que la compareixença fos al Congrés dels Diputats però, en estar la cambra dissolta, n'han sol·licitat la presència de manera "immediata" al Parlament.

Arrimadas també ha afirmat que no s'afegirà al "victimisme" de CDC i ERC:

"Condemno aquest atac a la democràcia, sigui quin sigui el partit que surti a les gravacions, perquè no sabem si això es pot repetir amb altres formacions polítiques".  

També han demanat la compareixença urgent de Daniel de Alfonso perquè creu que "és incompatible ser director de l'Oficina Antifrau i tenir aquests comportaments", de manera que han sol·licitat també la seva revocació.  

Girauta denuncia la creació d'un "CNI català"

El cap de llista de la formació per Barcelona, Juan Carlos Girauta, també ha dit, en un acte de campanya, que el ministre ha de dimitir si no dona explicacions satisfactòries. I ha comparat el cas amb la creació del centre de seguretat de la informació de la Generalitat:

"Han utilitzat aparells de l'estat per muntar en el seu moment un CNI català i per tenir accés a tots els correus dels funcionaris."

Per la seva banda el líder del partit, Albert Rivera, ha preferit mirar endavant oferint la seva visió del futur govern d'Espanya:

"Aconseguirem un govern d'Espanya del que ens sentim tots orgullosos, que no divideixi als espanyols, que no utilitzi els ministeris al servei del seu partit, sinó al servei d'Espanya. A partir d'ara els que utilitzen el ministeri de l'interior s'aniran a casa seva i hi haurà ministres de l'interior com Déu Mana."

   

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut