Inés Arrimadas, candidata de C's al Parlament de Catalunya

Arrimadas diu que el 28-S trucarà a Iceta i Albiol "per intentar sumar"

C's obrirà en els pròxims dies una seu electoral al carrer Balmes de Barcelona, una oficina de campanya a l'estil americà
Redacció Actualitzat
La candidata de C's a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha explicat que l'endemà de les eleccions trucarà als candidats del PP i el PSC, Xavier García Albiol i Miquel Iceta, "per intentar sumar" en contra de l'independentisme.

En declaracions a l'emissora Cope, ha lamentat que Albiol critiqui el president de C's, Albert Rivera, pel fet d'anar-se'n a Madrid, perquè ha defensat que des d'allà també es treballa per als interessos dels catalans. Ha considerat que Albiol és un símbol de la vella política, perquè fa molts anys que hi és, i ha afegit que "ja ha pactat amb els separatistes perquè va ser alcalde gràcies a un pacte amb CiU".

Oficina de campanya a l'estil americà

D'altra banda, C's obrirà en els pròxims dies una seu electoral al carrer Balmes de Barcelona, una oficina de campanya a l'estil americà, visible i a peu de carrer. D'aquesta manera, la formació pretén potenciar tant la candidatura d'Inés Arrimadas a la presidència de la Generalitat com la d'Albert Rivera a La Moncloa.

Curiosament, la nova oficina, que encara està en obres, serà al carrer Balmes amb Granada del Penedès, el mateix local en el qual va instal·lar la seva seu de candidat l'actual president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, durant les eleccions del club.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut