Arrimadas, durant el ple d'aquest dijous

Arrimadas a Puigdemont: "El president que menys ha dialogat no pot demanar diàleg"

La cap de l'oposició lamenta que el Parlament està "segrestat" i només s'hi parla "del monotema", en referència al procés sobiranista
Actualitzat
TEMA:
Procés català

La cap de l'oposició, Inés Arrimadas, ha retret al president de la Generalitat que no faci cas del "clam" de la societat catalana a favor de la convocatòria d'unes eleccions "amb urnes de veritat i amb garanties" per "tornar a la legalitat". Arrimadas ha carregat contra el president en seu parlamentària per haver "fracturat" la societat catalana i l'ha acusat de "defraudar, mentir i enganyar les dues meitats".

També ha lamentat que Puigdemont no hagi volgut parlar davant del ple ni tampoc acudir al Senat i l'ha acusat de no voler "dialogar mai" i "decebre tots els catalans".

"El president que menys ha dialogat no pot demanar diàleg"

Per Arrimadas, Puigdemont ha perdut aquest dijous la "legitimitat" que li quedava i ha remarcat que l'actual situació no es pot prolongar en el temps perquè està perjudicant l'economia catalana i està minvant la credibilitat de Catalunya a escala internacional.

"Vostè és el president de la Generalitat que més oportunitats ha tingut per rectificar i les ha rebutjat"

S'ha queixat que el Parlament està "segrestat" i que només s'hi parla "del monotema", en referència al procés sobiranista, en comptes de "salut, educació o ocupació per millorar la vida dels catalans".

Arrimadas ha pronosticat que aviat "s'obrirà una nova etapa de progrés a Catalunya", una etapa que ha augurat que serà "sense Puigdemont".

ARXIVAT A:
Procés català Article 155
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut