Hi va haver tres detinguts per l'apunyalament d'un jove durant la festa major de Santa Coloma de Farners

Apunyalament a Santa Coloma de Farners: presó per a un detingut vinculat al neonazisme

La causa està oberta per temptativa d'assassinat i la investigació vincula els tres detinguts a postulats d'ideologia neonazi
TEMA:
Racisme

El jutjat d'instrucció 3 de Santa Coloma de Farners ha decretat presó provisional i sense fiança per a un dels tres detinguts, aquest cap de setmana, per l'apunyalament d'un jove durant la festa major de Santa Coloma de Farners, a la Selva. Es tractaria de l'autor material de l'apunyalament.

Els altres dos detinguts han quedat en llibertat amb mesures cautelars. El jutge els imposa l'obligació de comparèixer setmanalment als jutjats i se'ls prohibeix acostar-se a la víctima a menys d'un quilòmetre. La causa està oberta per temptativa d'assassinat.

S'investiga el cas com a delicte d'odi, ja que la investigació vincula els tres detinguts a postulats d'ideologia neonazi.

La investigació vincula els detinguts a postulats d'ideologia neonazi

L'apunyalament va tenir lloc a la zona del pavelló municipal Els Saioners, durant la festa major de Santa Coloma de Farners. La víctima, d'origen senegalès, va rebre una punyalada a l'abdomen i va haver de ser traslladada a l'Hospital Trueta, de Girona, on es continua recuperant.

ARXIVAT A:
Racisme Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut