El compte de Twitter @FuerzasDelOrden defensa els antidisturbis mentre critica el feminisme, l'independentisme i les esquerres

Apartat un portaveu de la Policia Nacional per insultar feministes a Twitter

El ministre de l'Interior ha ordenat que investiguin l'agent, que al seu compte també critica l'independentisme i les esquerres
Redacció Actualitzat
TEMA:
Policia Nacional

La Policia Nacional ha apartat del seu càrrec el portaveu del cos a Andalusia Oriental després de saber-se que té un compte anònim a Twitter des del qual atacava i ridiculitzava el que anomenava "podemites" i "feministes radicals", entre altres col·lectius.

Aquest cas el va desvelar aquest dilluns el digital eldiario.es, que també ha informat que ha estat el mateix ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, qui ha ordenat que l'investiguin.

Segons el digital, l'agent Miguel Z. és l'únic responsable del compte @FuerzasDelOrden titulat "Antidisturbios" i que està configurat de manera que pot semblar oficial.

 

"Autoanomenats 'antifeixistes" i "feminazis"

Des d'aquest compte, que consta com a creat fa cinc anys, ha fet més de 20.000 tuits i té més de 40.000 seguidors, es dedica a defensar la feina dels antidisturbis de diferents cossos policials d'Espanya i de l'estranger.

En els seus tuits, critica sovint els "autoanomenats ‘antifeixistes", que identifica amb Podem, i a les feministes, a les quals qualifica de "feminazis":

 

 

 

"La gent de pau' catalana"

El compte també publica sovint tuits sobre l'actuació dels cossos policials durant l'1-O, amb vídeos en què critica "la gent de pau' catalana":


"La raó i el dret està de la nostra part"

El compte continua actiu, malgrat que eldiario.es assegura que se n'han esborrat alguns tuits. Aquest dimarts ha assegurat que "no es tanca ni es tancarà":

"L'objectiu: tancar aquest compte titllant-lo de racista"

Quan els periodistes de eldiario.es van contactar el responsable la setmana passada, el compte va assegurar que seria "atacat amb mentides":

 

En els tuits també mostra amb orgull el ressò que té a la comunitat tuitera espanyola:


 

ARXIVAT A:
Policia Nacional Twitter Xarxes socials
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut