Una de les webs que van atacar va ser la del Ministeri d'Economia

Anonymous ataca les webs de ministeris i partits i la de la Fundación Francisco Franco

Els portals d'informació dels ministeris d'Economia, de Justícia i de Foment, la web del Partit Popular i la de la Fundación Francisco Franco van rebre atacs informàtics que els van inutilitzar
Actualitzat
TEMA:
Referèndum 1-O

Els "hackers" d'Anonymous han continuat aquesta nit la seva campanya "operation Free Catalonia" contra les pàgines web dels ministeris espanyols i d'altres organismes públics i d'empreses.

La primera que van fer caure va ser la del Tribunal Constitucional, que va estar pràcticament tot el dissabte inutilitzada. Ja a la nit, van saturar les pàgines del ministeris d'Economia, de Foment i de Justícia. Després d'hores sense funcionar, aquest matí aquestes webs ja funcionaven amb normalitat. Anonymous anunciava en temps real el resultat de les seves accions:

 

 

 

També van fer caure la del Partit Popular durant dues hores. I la web de la Fundación Francisco Franco, que a primera hora del matí encara no s'havia restablert i no s'hi podia accedir.

 

Anonymous ja havia anunciat un seguit de sabotatges pel paper del govern espanyol en el conflicte català. La comunitat de ciberactivistes Anonymous va anunciar en un vídeo a finals de setembre que començaria una campanya amb el hashtag "freeCatalunya".

 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut