Una trentena de ferits lleus en una muntanya russa del Parc d'Atraccions de Madrid

L'atracció, la primera d'Espanya amb ulleres de realitat virtual, s'havia inaugurat feia poques setmanes
Redacció Actualitzat

Una trentena de persones, algunes d'elles menors d'edat, han resultat ferides lleus aquest dissabte al xocar dos combois del "Tren de la mina", una muntanya russa del Parc d'Atraccions de Madrid, segons han informat fonts d'Emergències.

L'accident ha tingut lloc al voltant de les 14:30 hores quan, per causes que es desconeixen, han topat dos combois del "Tren de la mina", la primera muntanya russa familiar a incorporar ulleres de realitat virtual interactiva d'Espanya. L'atracció s'havia inaugurat feia poques setmanes.


Jorge Hernández, un testimoni que era al lloc de l'accident ha explicat que un dels trens s'ha quedat "clavat" i no responia. Aleshores un altre que venia per darrere "a velocitat" ha xocat amb força.

Uns altres operaris han intentat parar l'atracció però no han pogut, ha afegit Hernández, que, a més, ha dit que en portar ulleres de realitat virtual la gent no s'esperava el xoc. Per això molts n'han sortit amb collarí o han hagut de ser atesos al lloc dels fets.

 


Fins al recinte d'oci s'han traslladat efectius del Samur-Protecció Civil per atendre els ferits, que han patit contusions i marejos lleus.

27 dels ferits han estat traslladats a un hospital per avaluar el seu estat de salut.

 


També s'han desplaçat fins al Parc d'Atraccions agents de la Policia Municipal i Nacional per esbrinar les causes de l'accident.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut