Aleix Espargaró ha sorprès els pilots dels equips oficials (Foto: Reuters)

Aleix Espargaró, el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments del Gran Premi de Catalunya

El català Aleix Espargaró ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi de Catalunya. El pilot de Granollers ha rodat 7 dècimes més ràpid que Jorge Lorenzo, que ha marcat el segon millor temps. Pedrosa (6è) i Márquez (7è) han fet temps més discrets.
Actualitzat

El català Aleix Espargaró ha estat el més ràpid en la primera jornada 'entrenaments lliures de MotoGP del Gran Premi de Catalunya. El pilot de Granollers ha marcat el millor temps en la primera sessió, mentre que en la segona el millor ha estat Bradley Smith. Marc Márquez s'ha hagut de conformar amb el quart millor temps.

 

Rabat, en forma

En Moto2, Tito Rabat no vol deixar escapar cap punt al capdavant de la classificació del Mundial i ha començat marcant el ritme. El barceloní, que ve de guanyar fa 15 dies a Itàlia, ha estat avui el més ràpid per davant de Mika Kallio i Jonas Folger. Maverick Viñales ha estat dissetè.

 

Mentre, a Moto3 el més ràpid ha estat Romano Fenati, seguit d'Isaac Viñales, Jack Miller, Àlex Rins i Àlex Márquez, en aquest ordre.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut