L'agressor, a la dreta, amenaçant el jove de pegar-li

Agressió homòfoba a Barcelona el dia de l'orgull LGTBI: "Et faré hetero a hòsties"

L'agressor li va recriminar la seva manera de vestir, i només la presència del guarda de seguretat va evitar la violència física
Redacció Actualitzat
TEMA:
LGTBI

Denuncien una agressió homòfoba a Barcelona aquest dijous, després del pregó del Pride, els actes de celebració de l'Orgull LGTBI de Catalunya. Un amic ha compartit a través de les xarxes socials com un home increpa i insulta un jove per la seva manera de vestir-se i li acaba dient: "Et faré heterosexual a hòsties."

Els Mossos van obrir el mateix dijous a la nit una investigació sobre l'incident i estan preparant un atestat per remetre'l a la Fiscalia de Delictes d'Odi i Discriminació. Paral·lelament, els agents van oferir a la víctima la possibilitat de presentar una denúncia, però inicialment ho va rebutjar.

Els fets van passar en una hamburgueseria del centre de Barcelona i hi va haver d'intervenir el guarda de seguretat. L'agressor va increpar la víctima per la seva manera de vestir i la va amenaçar de pegar-li:

"-Talla't una mica, que ets en un lloc públic...

-Perquè ho dius tu? És el dia de l'Orgull!

-També és el dia de fotre hòsties. Vols veure com te'n deixo anar una? Et faré heterosexual a hòsties!

-No em toquis que acabarem malament. Tu a mi no m'has de dir res. Jo demano la meva hamburguesa, m'assec i me la menjo.

-Ara tens guardaespatlles, però quan surtis et clavaré una hòstia."

 

 

El tuit s'ha fet viral i el jove ha rebut nombroses mostres de suport. Des de l'organització del Pride han condemnat els fets i animen la víctima a denunciar els fets.

 

ARXIVAT A:
LGTBI
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut