15.068.252 euros: rècord històric del marcador final de La Marató 2018

Mai s'havia recaptat tant entre una Marató i els mesos posteriors d'aportacions econòmiques
Actualitzat
TEMA:
La Marató

15.068.252 euros és el marcador final de La Marató del 2018

La lluita contra el càncer rebrà una xifra rècord de les 27 edicions del programa estrella de TV3 i Catalunya Ràdio. Mai s'havia recaptat tant entre una Marató i els mesos posteriors d'aportacions econòmiques. A més, la xifra la converteix en la marató més solidària del món en relació amb l'aportació per habitant.

 

 

El 16 de desembre del 2018, el programa ja va tancar amb un rècord: 10.715.430 euros, la xifra de final de programa més alta dels 27 anys de La Marató.

Ara, la xifra s'ha donat a conèixer en un programa molt especial, "El marcador de La Marató"; un programa que no s'havia fet mai fins ara i  ha tingut un objectiu molt clar: donar les gràcies a tothom.

Als testimonis i als seus familiars, que han participat en les 27 edicions del programa; a les entitats, que van començar fent 8 activitats a la primera Marató i ara ja se'n fan 3.000 arreu del territori, i també un especial reconeixement i agraïment als hospitals, als científics, als metges i els seus equips.

En les 27 edicions, La Marató ha recaptat molts diners: 198 milions d'euros.

Els presentadors de tots aquests programes han tingut un paper molt especial en "El marcador de La Marató", i és que s'hi han reunit tots: Òscar Dalmau, Ramon Pellicer, Maria Pau Huguet, Anna Boadas, Helena García Melero... i és clar, els del 2018, Gemma Nierga i Ramon Gené. El contrapunt a la seva feina l'han donat els imprevisibles Elisenda Pineda i Marc Giró.

 

Tot plegat, amanit amb actuacions en directe, cares conegudes i estimades de TV3 i Catalunya Ràdio, i testimonis de La Marató, investigadors, escriptors, etc.

 

I una última Sorpresa: Quim Masferrer serà el pròxim presentador de La Marató 2019; prevista el 15 de desembre, estarà dedicada a les malalties minoritàries. El marcador ja torna a estar a zero.
 

 

ARXIVAT A:
La Marató Càncer Investigadors catalans
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut