Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Quan la senyoreta Stratmann, la professora de biologia, arriba a l'escola amb un cotxe esportiu descapotable, comença a actuar de manera estranya i és vista portant una disfressa igual que la que fan servir uns lladres de banc a la fuga, en Charly sospita que ella pot ser la líder de la banda de lladres. El problema és que els Fred està penjat d'ella, de manera que està dividit entre la lleialtat als seus amics i l'amor de la seva vida! Els Charly & Co faran servir les seves dots de detectius per resoldre el misteri. Tot i que la veritat és molt diferent, acabaran atrapant els lladres!

A la vegada, en Fred està avergonyit del nou pis on ell i la seva mare s'han traslladat, en un barri pobre, i no vol que els seus amics se n'assabentin. Tanmateix, la investigació es desenvolupa de tal manera que els nens acaben prenent una xocolata calenta a casa seva –incloent la seva estimada senyoreta Stratmann! Tothom troba l'apartament acollidor i a la mare d'en Fred, encantadora, i tot acaba bé.