Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC2 - El cas de la connexió dels pollastres

La Nina, la líder de la Cibercolla, s'ha comprat un Cleverphone 7 i l'Estefi també en vol tenir un costi el que costi! L'Estefi suggereix que l'Agència n'hauria de tenir un per competir amb detectius de debò. Els amics aconsegueixen una feina d'ajudants en una petita parada del Mercat d'Estiu venent aletes de pollastre – i disfressats amb ridícules gorres de pollastre que imiten la cresta de l'animal. A sobre, la Nina els enxampa amb aquestes pintes i publica fotos d'ells a Internet!

A la vegada, hi ha un robatori en una joieria del centre al costat del seu estand. És hora de treballar amb l'encarregat del centre i la policia per resoldre el cas i aturar els lladres. En Charly sospita d'en Pitt, el seu cap a la parada, però l'Estefi no el creu i això provoca un cert enfrontament entre tots dos. Finalment, en Charly demostrarà que té raó i, pel camí, l'Estefi aprendrà el valor de donar-se uport i ajudar-se mútuament.