YouTubeXL, una versió del portal de vídeos adaptada a pantalles grans

El televisor vol recuperar el protagonisme a les moltes cases que l'han substituït -com a mínim parcialment- per la pantalla de l'ordinador, i tant la navegació a través de consoles com l'adaptació d'algunes plataformes de vídeo de mica en mica ho pot arribar a aconseguir. El darrer exemple d'aquest últim cas és la plataforma per compartir vídeos més popular, YouTube, que acaba de llançar una versió dissenyada per a pantalles grans.
Actualitzat
YouTube vol acostar-se als usuaris de sofà i acaba de llançar el germà gran de la seva plataforma de vídeos. YouTubeXL aprofita el desenvolupament a mida que es va fer per als navegadors de les consoles Playstation3, de Sony, i Wii, de Nintendo, per obrir-lo a tots els usuaris que tenen l'ordinador connectat a una pantalla gran, o directament al televisor de casa.

El resultat és una interfície més neta, amb botons més grans que permeten navegar amb un teclat o control remot -fins i tot amb un mòbil amb sistema operatiu Android, bluetooth i aquesta aplicació- amb la mateixa agilitat que tindríem amb el ratolí, i, sobretot, un visor de vídeos molt gran.

Els mitjans especialitzats, com aquest i aquest altre, veuen en el llançament de YouTubeXL l'inici de la guerra per controlar la televisió a la xarxa, que ara mateix enfrontaria el gegant de vídeos propietat de Google amb el servei Hulu Desktop.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut