En superar la romanesa Simona Halep, Maria Xaràpova ha guanyat per segona vegada Roland Garros. (Foto: EFE).

Xaràpova es corona reina de la terra batuda en guanyar a París la romanesa Simona Halep (6-4, 7-6(5) i 6-4)

Maria Xaràpova ha guanyat per segona vegada Roland Garros després de superar la romanesa Simona Halep per 6-4, 7-6(5) i 6-4. Marcel Granollers i Marc López han perdut en la final de dobles davant la parella local Benneteau-Roger.
Actualitzat

Maria Xaràpova s'ha coronat com a reina de la terra batuda després de superar la romanesa Simona Halep per 6-4, 7-6(5) i 6-4 en 3 hores i 2 minuts, en un partit en el qual les finalistes s'han trencat el servei fins a 15 vegades. L'experiència de la russa ha passat per sobre de Halep, que ha disputat la primera final d'un Grand Slam. Xaràpova només ha cedit en el segon set, amb jocs amb molt desgast físic, molts trencaments i punts de fins a vint intercanvis.  

Amb aquest triomf, Xaràpova suma 50 victòries a la terra batuda de París i el segon Roland Garros en la seva tercera final consecutiva en aquest torneig. Per la tenista, la primera russa que guanya dues vegades a París, és el cinquè Grand Slam de la seva carrera. Després d'aquesta victòria ascendirà a la vuitena plaça del rànquing de la WTA.

Granollers i López cauen als dobles masculins

No han tingut bona sort Marcel Granollers i Marc López a la seva primera final d'un torneig de Grand Slam. La parella catalana, tot i que ho ha intentat, sobretot en el segon set forçant el tie break, no ha pogut fer res davant dels francesos Julien Benneteau i Edouard Roger Vasselin. Els francesos, davant la seva afició, han superat els catalans per 3-6 i 7-6 (1) en una hora i 45 minuts. Tot i perdre, es tracta del millor resultat de Granollers i López en un Grand Slam, després de disputar les semifinals dels oberts d'Estats Units al 2012 i Austràlia al 2013. 

Final júnior amb representació mallorquina

A la final júnior masculina, el mallorquí Jaume Antoni Munar Clar ha perdut davant el rus Andrei Rublei per 6-2 i 7-5 en una hora i 27 minuts. Des que, el 2001, guanyés el torneig Carlos Cuadrado, no hi havia hagut representació masculina espanyola a la final d'aquesta categoria. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut