Una catifa a la plaça del Mig d'Olot per evitar relliscades i caigudes dels veïns

Ajuntament, veïns i comerciants busquen una solució al paviment d'aquesta plaça cèntrica i de molt pas a la ciutat
Actualitzat
TEMA:
Mobilitat

L'Ajuntament d'Olot ha posat una catifa a la plaça del Mig per evitar les relliscades dels vianants. Aquesta plaça de molt de pas al centre de la ciutat, a tocar de l'església, amb el fred de l'hivern rellisca molt i ha causat caigudes a diversos vianants.

 

L'Ajuntament també ha tirat sal per evitar que amb la humitat s'hi faci gel.

 

La plaça es va construir a mitjans dels anys 80. És una plaça dura, de formigó que amb els anys ha tingut problemes de filtracions d'aigua als comerços que hi ha sota.

L'any passat l'Ajuntament la va renovar. Hi va arreglar les humitats, i la va fer més amable, traient barreres arquitectòniques. Les obres van durar 5 mesos, d'abril a agost i, finalment, es va inaugurar al setembre, per la Festa Major.

Amb el fred i la humitat, el terra del passadís central rellisca i hi ha hagut moltes caigudes. Mentre no es troba una solució, l'Ajuntament hi ha posat una catifa.

 

 

Les obres van costar 400.000 euros, pagades al 60% pels veïns i comerciants i el 40% per l'Ajuntament. Conjuntament, busquen una solució, segons explica Jordi Rovira, president de la comunitat de propietaris de la plaça del Mig d'Olot.

"La solució serà decapitar una mica el terra, serà un terra una mica rugós. Es farà un tractament perquè la gent no pugui lliscar. Amb aquesta rugositat hi haurà més adherència, lògicament."

Amb la catifa s'eviten les relliscades, però alguns veïns diuen que les arrugues de la tela també han fet caure algun vianant.

 

ARXIVAT A:
Mobilitat
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut