Un jurat popular declara culpable l'acusat de matar un ancià a cops a l'estació d'autobusos de Tarragona

El ciutadà ucraïnès Pavlo C., acusat de matar a cops un avi de 83 anys, l'han declarat culpable d'homicidi. Els fets van passar fa tres anys a l'estació d'autobusos de Tarragona, quan l'acusat va colpejar l'ancià repetidament. El jurat no considera provat que la víctima li hagués tocat les natges. El fiscal sol·licita nou anys de presó.
Actualitzat
Un jurat popular ha declarat culpable el ciutadà ucraïnès Pavlo C., acusat de matar a cops un avi de 83 anys. Els fets van passar al juny del 2007 a l'estació d'autobusos de Tarragona, quan l'acusat va colpejar l'ancià repetidament. El jurat estima que l'agressor, tot i anar begut, no tenia anul·lades les facultats i va actuar amb abús de superioritat. A més, no considera provat que la víctima hagués tocat el cul a l'acusat, fet que presumptament hagués provocat la seva reacció violenta.
 
El fiscal sol·licita 9 anys de presó per un delicte d'homicidi i 8 mesos més per atemptat a un agent de l'autoritat, amb l'eximent incomplet d'embriaguesa. Durant el judici, el fiscal va reduir de 19 a 10 anys la pena en considerar com a circumstància atenuant que l'agressor, de 32 anys i veí de Salou, havia ingerit alcohol abans del crim, amb una taxa de 2,99 grams per litre de sang.

El 23 de juny del 2007, el processat va entrar als lavabos públics de l'estació d'autobusos de Tarragona, i, mentre estava d'esquena orinant, la víctima se li va acostar i, suposadament, li va tocar les natges. L'acusat es va enfrontar a la víctima a cops fins que els seus crits van alertar els empleats de l'estació. L'ancià ferit va morir poc després que el traslladessin a l'hospital, mentre que l'agressor va ser detingut per la Policia Nacional.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut