Pla tancat de la finestra de la bugaderia de l'hotel Sun Beach de Lloret de Mar totalment calcinada després de l'incendi produït durant la matinada del 9 d'agost de 2018 (Horitzontal)

Un incendi crema totalment la bugaderia d'un hotel de Lloret de Mar i obliga a desallotjar els clients

ACN Lloret de Mar.-Un incendi a la bugaderia d'un hotel de Lloret de Mar (Selva) ha obligat a desallotjar els seus clients la matinada d'aquest dijous. El foc s'ha produït a la quarta planta i ha destruït completament la instal·lació. Els Bombers han rebut l'avís pels volts de dos quarts de dues de la matinada i fins a la zona s'hi han desplaçat fins a vuit dotacions inclòs un camió autoescala. L'incendi, que no ha deixat ferits, s'ha donat per controlat pocs minuts després de les dues i s'ha extingit completament a les 2:43 hores. Com a conseqüència del foc s'han clausurat la tercera i quarta planta de l'hotel, a més de dues habitacions de la segona. Una de les veïnes que viu al davant de l'establiment, Maria Palomeras, ha explicat que hi havia "molt de fum" i que feia "molta pudor". Els clients no han pogut tornar a les seves habitacions fins més tard de les sis del matí.

De fet, alguns clients asseguren que aquesta ha estat una "nit caòtica" i han criticat la mala comunicació dels treballadors sobre el que estava passant. Un dels hostes ha detallat que durant les cinc hores que han estat desallotjats, l'hotel només els ha ofert una ampolla d'aigua. Cap d'ells ha pogut dormir fins les set del matí, aproximadament. Pel que fa a la vintena de persones que tenien una habitació a la tercera i quarta planta, la direcció del Sun Beach els ha reallotjat en altres hotels de la zona.L'única explicació que ha donat la direcció de l'hotel als afectats és que l'incendi s'havia produït per un problema elèctric. De tota manera, el director de l'hotel s'ha negat a parlar amb l'Agència Catalana de Notícies.Una de les veïnes que ha vist tot l'incendi, Maria Palomeras, ha detallat que ja estava al llit, a punt de dormir, quan de sobte ha començat a sentir pudor i el seu fill l'ha avisat del fum que sortia de l'edifici de l'hotel. Poc després han arribat els Bombers per apagar-lo, però ella s'ha quedat desperta fins que els Bombers no han abandonat la zona.L'hotel Sun Beach es troba al passatge de Grau de la localitat selvatana i pot arribar a allotjar 400 persones. Segons apunten fonts properes a l'establiment, la direcció preveia reformar-lo completament a partir de la temporada vinent. Les mateixes fonts asseguren que aquest any havien comprat una rentadora nova d'uns 24.000 euros que ha quedat totalment inservible.De moment, l'Ajuntament de Lloret de Mar ja ha iniciat una investigació dels danys materials, però ha volgut treure ferro a l'incident. Al llarg d'aquest matí també un equip d'Endesa ha vingut a revisar que la situació estigués en regla i ha confirmat que l'hotel no està punxat, com havia passat en altres ocasions d'establiments del mateix municipi. El que queda per resoldre és l'estat de les instal·lacions elèctriques que tenia l'hotel.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut