La primera víctima de l'onada de calor ha mort a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (ACN)

Un home de 48 anys mor per un cop de calor a Tortosa

La víctima, conserge al Patronat d'Esports de Tortosa, va morir dimarts a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on va ingressar la setmana passada després d'haver estat treballant tota una jornada a ple sol
Actualitzat

Un treballador de 48 anys, veí de Tortosa, ha mort a conseqüència d'un cop de calor. L'home treballava de conserge al Patronat d'Esports de Tortosa i era molt conegut a la ciutat.

Va morir dimarts a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, l'home hauria estat treballant tot el dia a ple sol i va ingressar al centre hospitalari el dia 14 amb temperatura elevada i els símptomes clars d'un cop de calor.

Justament, la notícia de la mort de l'home s'ha sabut el mateix dia que el Servei Meteorològic de Catalunya ha donat per acabada tècnicament la segona onada de calor que ha afectat Catalunya aquest juliol. Malgrat que l'onada de calor hagi acabat, Salut recomana continuar prenent precaucions, no exposar-se al sol en les hores de més radiació, hidratar-se convenientment i no fer exercici en les hores de més insolació.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut