Un dron capta l'angoixa d'una ossa en veure que el seu cadell cau per una muntanya

Redacció Actualitzat
TEMA:
Viral

Un dron capta un angoixant moment amb final feliç. Una mare os veu com el seu cadell cau muntanya avall a la regió de Magadan de Rússia.

Mare i fill estan travessant per una muntanya amb un fort pendent quan el petit rellisca diverses vegades. En un dels moments el petit gairebé arriba a la mare, que està mirant l'escena des de d'alt, però el dron que està enregistrant la imatge s'acosta massa i la mare s'espanta, intenta agafar el fill, però no ho aconsegueix i encara cau més.

Les imatges les va compartir aquest dissabte Ziga Tong a través de Twitter. Tong és membre de la Reial Societat Canadenca de Geografia i directora de WWF, el Fons Mundial per a la Natura.

 

 

El vídeo suma més de 3.900.000 visualitzacions en menys de 24 hores, 47.000 retuits i més de 125.000 m'agrada.

Entre els comentaris els usuaris destaquen la perseverança del petit i com la mare deixa que pugi sol, sense sobreprotegir-lo. O com el petit intenta seguir les passes de la mare per arribar fins a ella.

 

Altres destaquen el fet que el dron s'acosta massa i espanta la mare, que, per protegir el petit, intenta donar un cop al dron i no pot agafar el petit. I reflexionen sobre el fet que per captar boniques imatges amb dron no hauríem de destorbar la vida salvatge.

 

ARXIVAT A:
Viral Medi ambient
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut