Trànsit farà 572 controls en un cap de setmana en un dispositiu per garantir una mobilitat segura

Es preveuen realitzar 200 controls de distraccions, 200 més de drogoalcoholèmia i una cinquantena per velocitat
Redacció Actualitzat

El Servei Català de Trànsit desplega un dispositiu per facilitar una mobilitat segura a les carreteres catalanes.

Durant aquest cap de setmana, es faran 182 controls de distraccions, sobretot per l'ús del tèlefon mòbil, 187 més de drogoalcoholèmia i una cinquantena per velocitat, entre d'altres.

També es faran 100 controls a motoristes, vuit per avançaments en punts conflictius com l'eix central de la N-340. També hi haurà un control d'ITV. 

A més dels controls, es mantindran les restriccions de trànsit a la nacional 340 a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En diversos trams de Torredembarra i de l'Ametlla de Mar, es prohibirà avançar i girar a l'esquerra.

Per altra part, les comarques de Girona s'invertirà la prioritat de pas de la rotonda de la GI-662 a Castell-Platja d'Aro, dissabte al matí, i les de la C-31 a Platja d'Aro i la C-65 a Cassà de la Selva, diumenge a la tarda.

Missatges als panells

Per consciencirar dels perills dels accidents, Trànsit utilitzarà els panells de les carreteres amb dos missatges amb el nombre de morts fins divendres (95) i de ferits greus (526). A més, hi posarà el text "Volem que tornis".

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut