Ruta Meilutyte bat el rècord del món dels 100 metres braça i Marina Garcia es classifica per a la final

La lituana Ruta Meilutyte, de només 16 anys, ha batut el primer rècord mundial als Mundials de natació de Barcelona en la prova dels 100 metres braça. Meilutyte, que ahir ja havia batut el rècord d'Europa d'aquesta distància, ha guanyat la seva sèrie de semifinals amb un crono d'1.04.35, nova plusmarca mundial. En aquesta mateixa prova, la catalana Marina Garcia s'ha classificat per a la final amb el vuitè millor temps (1.07.12), un registre que suposa un nou rècord d'Espanya.
Actualitzat
La lituana Ruta Meilutyte, de només 16 anys, ha batut el primer rècord mundial als Mundials de natació de Barcelona en la prova dels 100 metres braça. Meilutyte, que ahir ja havia batut el rècord d'Europa d'aquesta distància, ha guanyat la seva sèrie de semifinals amb un crono d'1.04.35, nova plusmarca mundial. Meilutyte ha rebaixat l'anterior rècord del món, que estava en possessió de la nord-americana Jessica Hardy des del 7 d'agost del 2009 amb un registre d'1.04.45.

En aquesta mateixa prova, la catalana Marina Garcia s'ha classificat per a la final amb el vuitè millor temps, 1.07.12, un registre que suposa un nou rècord d'Espanya.
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut