Resultats sorprenents en els partits de classificació per al Mundial 2006 de la zona europea

Ahir va començar la competició en la majoria dels grups de la zona europea, amb resultats realment sorprenents, com ara la derrota de Grècia, actual campiona d'Europa, contra Albània, o l'empat de França a casa contra Israel. Andorra continua sense guanyar un partit oficial, i Stóitxkov va debutar com a seleccionador búlgar amb una victòria a Islàndia. El blaugrana Larsson va participar en la golejada de Suècia, 0-7, contra Malta, i Giuly i Deco també van ser titulars amb les seves seleccions. Avui, Ronaldinho jugarà el Brasil-Bolívia i Saviola no ho va fer en el Perú-Argentina.
Entre les eliminatòries americanes de classificació per al Mundial d'Alemanya del 2006, l'Argentina s'ha imposat aquesta matinada al Perú a l'estadi Monumental de Lima per 1-3. La primera part ha acabat amb un parcial de 0-1 per als argentins i amb dos expulsats, un per banda. En el segon temps, l'"albiceleste", tot i encaixar el gol de l'empat a un, que ha fet embogir els 22 mil seguidors peruans, ha fet bona la lògica i s'ha acabat imposant. Ho ha fet 1-3. Els gols argentins al segon temps els han fet dos exjugadors de la Lliga espanyola. Primer Coloccini i després ha marcat l'exblaugrana Juan Pablo Sorín, ja en temps afegit. Una perillosa falta indirecta al costat del punt de penal que va treure David Beckham va permetre a Lampard obrir el marcador per a la selecció anglesa a l'estadi Ernst Hapel de Viena contra Àustria. Els d'Eriksson manaven sense gaires complicacions aquest partit de classificació per al Mundial i en el minut 65, Stephen Gerrard feia el 0-2, fent emmudir l'afició local. Potser confiats per aquest avantatge van acabar patint per puntuar. L'empat a dos final va arribar com a resultat, primer d'un llançament que Kollmann va traduir en gol en el minut 71 i poc després per un altre llançament en què el porter anglès David James es va acabar empassant la pilota. També amb un empat, però sense gols i a casa, a l'estadi de França, la selecció gal·la es va mostrar incapaç de mostrar la seva teòrica superioritat contra Israel en el debut oficial de Raymond Domenech a la banqueta francesa. Altres resultats dels partits de classificació per al Mundial del 2006 a la zona europea són els següents: San Marino, 0 - Sèrbia i Montenegro, 3 Suïssa, 6 - Illes Feroe, 0 Irlanda, 3 - Xipre, 0 Malta, 0 - Suècia, 7 (amb un gol de Larsson) Albània, 2 - Grècia, 1 Rússia, 1 - Eslovàquia, 1 Finlàndia, 3 - Andorra, 0 Letònia, 0- Portugal, 2