Rajoy en un acte a la seu de les Nacions Unides de Nova York. (Foto: EFE)

Rajoy sobre el finançament il·legal del PP: "Hi ha coses que no es podran demostrar"

El president del govern espanyol diu que està "molt tranquil" sobre les acusacions de finançament il·legal fetes per l'extresorer del partit. Rajoy ha afirmat que no es podrà demostrar cap irregularitat en els comptes del Partit Popular perquè no n'hi ha hagut.
Redacció Actualitzat
El "cas Bárcenas" està passant factura al PP. Algunes enquestes apunten que la majoria dels ciutadans posa en dubte la versió del partit del govern i creu la versió de Luis Bárcenas, abans que la de Mariano Rajoy.

En una entrevista a Bloomberg Televisió, el president del govern espanyol ha dit estar "molt tranquil" i disposat a treballar per donar la volta a aquestes opinions instal·lades a la societat espanyola. Sobre la seva possible dimissió si es demostra un finançament il·legal al PP, Rajoy ha assegurat que "hi ha coses que no es poden demostrar", perquè en cap moment hi ha hagut finançament il·legal al PP.

Rajoy ha defensat les actuacions del seu partit. Sobre si té constància de la destrucció de proves ha respost: "Ho desconec absolutament i un no pot parlar de coses que desconeix". El cas està en mans de la Justícia, ha recordat, i no hi ha imputat cap dirigent del PP.

Mostra de la voluntat de l'executiu de lluitar contra la corrupció, Rajoy ha esmentat les mesures que el seu gabinet ha posat en marxa així com la seva compareixença durant més de cins hores al Senat per parlar del "cas Bárcenas".

El president espanyol ha defensat l'honestedat de la immensa majoria dels polítics i la seva plena dedicació al servei públic.Considera que no es pot jutjar de forma general als polítics per casos molt puntuals de corrupció.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut