Entrevista a Carles Puigdemont a "ElNacional.cat"

Puigdemont assegura que d'aquí a 16 mesos Catalunya "actuarà com a Estat independent"

El president de la Generalitat dóna la benvinguda al diari "ElNacional.cat" amb una entrevista on assegura que Catalunya exercirà la independència d'aquí a un any i mig
Redacció Actualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha mostrat convençut que la desconnexió d'Espanya tirarà endavant, i ha dit que en un termini de 16 mesos Catalunya ja podrà actuar com a estat independent.

Puigdemont ha donat la benvinguda a "ElNacional.cat" com a nou diari digital en català amb una entrevista. I ho ha fet reiterant el termini per al procés d'independència. Diu que la Catalunya Estat començarà a funcionar d'aquí a un any i mig:

"El nostre full de ruta és inalterable. Passi el que passi. No hi ha res que ho aturi."

Puigdemont expressa la seva convicció amb aquest exemple:

"Molta gent encara no entén que el 2019 no tindrem unes eleccions municipals espanyoles a Catalunya."

En l'entrevista, Puigdemont defineix el futur del govern amb optimisme. També augura un bon funcionament del pacte amb la CUP al Parlament:

"No tinc cap dubte que la CUP votarà els pressupostos."

Neix "ElNacional.cat", diari digital

La nova publicació neix amb voluntat generalista, tot i que farà èmfasi especialment en la informació política i econòmica catalana.

El nou mitjà compta amb una plantilla de 40 persones dirigides per José Antich, que va ser durant 14 anys director de "La Vanguardia".

El diari oferirà els continguts en obert i de forma gratuïta i els suscriptors podran tenir un avançament de les informacions.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut