La Vella sorprèn amb dos castells simultanis en un Sant Joan com no es recorden

Redacció Actualitzat
TEMA:
Castellers

Com cada Sant Joan, la plaça del Blat ha estat l'escenari de la primera gran diada castellera de la temporada; una jornada que aquest any ha començat reivindicativa

El de Sant Joan és el primer enfrontament directe de les dues colles vallenques i la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha donat màxims, amb castells com un 4 de 9 amb folre i pilar que s'ha descarregat per primera vegada en aquesta plaça.

 

Amb el 5 de 9 amb folre era una de les seves apostes per Sant Joan i havien fet els deures, i s'ha notat perquè l'han descarregat amb força seguretat.

I a la tercera ronda ha fet una cosa molt poc habitual: dos castells simultanis. La Vella ha tirat alhora el 3 de 9 amb folre i el 4 de 9 amb folre, i els ha descarregat tots dos. 

Pel que fa a la Colla Joves Xiquets de Valls, només ha fet un castell de gamma extra: el 2 de 8 sense folre, un dels més coplicats. Han anat al límit, l'han carregat amb una canalla molt valenta que ha anat fins al final, però s'ha girat i l'estructura ha cedit. 

 

També han descarregat sense problemes el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8, que ha tancat edició.

Les dues colles també han actuat aquesta dissabte a la nit en la tradicional sortida Completes.


La Vella ha descarregat el primer 9 de 8 de la temporada i ha completat el 3, el 4 de 9 amb folre i un pilar de set amb folre.

La Joves ha fet una actuació més modesta. Ha descarregat el 2 de 8 amb folre, el 3 i el 4 de vuit i el pilar de 6, i ha desmuntat el 3 de 9 que ha intentat.

ARXIVAT A:
Castellers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut