Barcelona Pride 2018

Pride Barcelona veta la participació de Ciutadans a la festa LGTBI

Cs ha signat a Barcelona, però no a Madrid, el manifest en contra de partits homòfobs que ha posat com a requisit la festa de l'Orgull Gai
Redacció Actualitzat
TEMA:
LGTBIQ+

L'organització de la Pride Barcelona no deixarà participar Ciutadans a la desfilada lúdica d'aquest dissabte. Les entitats organitzadores, reunides aquest dimecres, han pres la decisió per unanimitat després que la formació liderada per Albert Rivera no ha firmat a Madrid el manifest contrari als partits homòfobs. Ciutadans sí que l'ha rubricat a Barcelona.

Als partits polítics, Barcelona Pride havia posat com a requisit per participar a la festa firmar un manifest en contra de partits homòfobs, com Vox, segons l'organització.

 

 

Una festa oberta a tothom

Ciutadans ha lamentat la decisió de Pride Barcelona i en un comunicat demana que l'organització rectifiqui i li critica que hagi "cedit a les pressions polítiques".

La formació taronja considera que el veto suposa una "discriminació" per als votants del partit i assegura que Cs és la formació que "més propostes ha presentat" a favor del col·lectiu LGTBI. Segons el comunicat, la festa "ha d'estar oberta a tots els partits".

ARXIVAT A:
LGTBIQ+ Cs Homofòbia
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut