El nombre d'afectats per ERTO a tot Espanya és de 755.613 treballadors (Europa Press)

Preacord per allargar els ERTO fins al 31 de maig

El govern espanyol, sindicats i patronals coincideixen a prorrogar l'anterior acord, tot i que es revisarà el text definitiu la setmana que ve
Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Preacord perquè els ERTO es prorroguin fins al 31 de maig. El govern espanyol, sindicats i empresaris han tingut aquest divendres una primera reunió en què han acordat que se signi aquesta extensió com a màxim el 15 de gener per "donar certesa", segons han assegurat fonts del ministeri de Treball.

Dilluns continuarà la negociació per pactar les condicions, que en aquesta ocasió no es preveu que es retardi fins a l'últim moment. No s'esgotaria, doncs, el termini vigent dels expedients de regulació temporal, que s'acaba el 31 de gener.

El govern ha ofert als agents socials prorrogar l'anterior acord, tot i que sindicats i patronals han d'analitzar el text definitiu a la reunió prevista dilluns vinent.

A tancament de desembre, el nombre d'afectats per aquests expedients a tot Espanya era de 755.613 treballadors.

La intensa nevada que hi ha a Madrid ha fet que la reunió s'hagi acabat abans del previst, sense que s'hagin abordat altres qüestions com el salari mínim interprofessional (SMI), que es tractarà la setmana que ve.

ARXIVAT A:
Coronavirus Drets laborals
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut