Portar el teletreball al límit, penjat d'un penya-segat sobre el mar

L'escocès Jason Griffin vol demostrar que des d'un lloc remot es pot treballar tan o més que des d'una oficina
Actualitzat
TEMA:
Teletreball

L'auge del teletreball arran de la pandèmia és innegable. I n'hi ha exemples que demostren que no té límits. O almenys això és el que ha volgut demostrar Jason Griffin, un escocès de 34 anys que ha instal·lat l'oficina en una plataforma penjada sobre el mar d'Irlanda.

Assegura que ell és la prova que des d'un lloc tan remot com un penya-segat de l'illa d'Anglesey, a la costa nord de Gal·les, es pot fer la feina igual, o fins i tot millor, que en una oficina plena de soroll i distraccions. Fa d'assessor d'un "call center" i només li cal connexió mòbil i un portàtil.

Griffin, exponent del que algunes veus han batejat com a "nòmades digitals", està convençut que les feines del futur seran una combinació entre l'oficina i casa:

"La nova manera de treballar serà completament diferent en el futur. La gent es repartirà entre casa i oficina, si no és que són a casa sempre. I és emocionant perquè s'adapta a la vida de les persones molt millor", assegura.

 


Per a Ade McCormack, estrateg digital i autor del llibre "Més enllà de 9 a 5: guia per a una carrera en l'era digital", la connectivitat i la tecnologia són la clau per als nòmades digitals, "persones que no volen veure's limitades en termes d'on treballen o on viuen". 

McCormack assegura que, per a alguns, encara surt millor la feina si la fan persones agrupades en una oficina, però creu fermament que "la força laboral sense lligams és el camí a seguir".

I els estudis els donen la raó: cada cop més empresaris creuen que el teletreball augmenta la productivitat dels treballadors i també els redueix l'estrès i fa augmentar la felicitat mentre es treballa.
 

Griffin ja té decidit el pròxim repte: portar l'oficina fins a una illa deshabitada a la costa d'Escòcia.

(Timbuktu Content/Five9)
ARXIVAT A:
Teletreball
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut