L'actor Ángel de Andrés en una fotografia d'arxiu del desembre del 2007 (EFE)

Mor l'actor Ángel de Andrés, el Manolo de "Manos a la obra"

L'actor, de 64 anys, ha mort la nit de dimarts a casa seva
Actualitzat

Ángel de Andrés López, que encarnava el paleta Manolo a la sèrie "Manos a la obra", ha mort als 64 anys, a Madrid, per causes naturals, segons ha informat la Unió d'Actors a Twitter.

De Andrés ha mort durant la nit a casa seva, i ha estat el seu fill qui ha trobat el cos, dimecres al matí, i qui ha avisat de la mort de l'actor. Carlos Iglesias, que exerceix de portaveu de la família, ha informat que la incineració serà dijous a la tarda, al Tanatori de Galapagar, a Madrid.

L'actor va agafar rellevància a començaments dels anys 80 per un paper al film d'Almodóvar "¿Qué he hecho yo para merecer esto?" (1984), on feia de marit de Carmen Maura, i poc després va tornar a treballar amb el director manxec a "Mujeres al borde de un ataque de nervios" (1988). De Andrés també ha estat amb altres cineastes, com Ricardo Franco, Álex de la Iglesia i Carlos Saura.

A l'actor li va arribar la popularitat treballant a la sèrie 'Manos a la obra", on, conjuntament amb Carlos Iglesias, donaven vida als matussers Manolo i Benito. L'últim treball cinematogràfic d'Ángel de Andrés va ser a les ordres de David Trueba a "Vivir es fácil con los ojos cerrados" (20013), i l'últim televisiu ha estat a la sèrie de La 1 "Carlos, rey emperador".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut